به گزارش ایران۴۹/ به نقل از ایرنا سید علی دستلاف افزود: این میزان گوشت سفید در ۲۳ واحد تولیدی مرغ با ظرفیت ۴۸۰ هزار قطعه در هر دوره سه ماهه پرورش تولید شد.
وی بیان کرد: در این تعداد مرغداری فعال یک میلیون و ۲۵ هزار قطعه جوجه ریزی امسال انجام گرفت.
دستلاف ابراز کرد: ۲۹ واحد تولیدی مرغ در شهرستان گچساران با ظرفیت ۵۸۰ هزار قطعه جوجه ریزی وجود دارد.
وی اظهار داشت: ۶ واحد مرغداری شهرستان گچساران با ظرفیت بیش از ۱۰۰ هزار قطعه بنا به دلایل مختلف از جمله نبود نقدینگی، تخریب ساختمان و فرسودگی تجهیزات از چرخه تولید باز مانده اند.
۵۰ درصد گوشت سفید مورد نیاز بازار در گچساران تولید می شود
وی با بیان اینکه متوسط مصرف مرغ گرم گچساران ۹ الی ۱۱ تن در روز است و گفت: نیمی از گوشت سفید مصرفی این شهرستان از سوی مرغداری های گچساران تامین می گردد.
دستلاف ابراز کرد: قیمت مرغ در بازار این شهرستان از قیمت مصوب تا حدودی کمتر است و هم اکنون هیچ گونه کمبودی در این زمینه نداریم.
وی افزود: از مرغداران این شهرستان تقاضا داریم که واحد پشتیبانی امور دام این اداره را در زمینه خریداری مرغ مازاد بر مصرف مرغداران حمایت کنند.
دستلاف تصریح کرد: هم اکنون قیمت مرغ در سطح بازار گچساران ۵۷۰ هزار ریال و کمتر از قیمت مصوب است.