سهم کهگیلویه و بویراحمد در بازسازی عتبات عالیات محقق نشده است

رئیس ستاد بازسازی و توسعه عتبات عالیات کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به سهم 9 میلیاردی استان در توسعه و بازسازی عتبات عالیات گفت: تاکنون تنها 22 درصد محقق شده است.

به گزارش ایران 49 از یاسوج، نشست شورای اداری استان کهگیلویه و بویراحمد عصر امروز در کارگاه ساخت درب باب المهدی واقع در حسینیه حاج قاسم سلیمانی سازمان تبلیغات اسلامی این استان برگزار شد. 

در ابتدای این جلسه سردار حکمتی فرمانده تیپ ۴۸ فتح سپاه و رئیس بازسازی عتبات عالیات استان کهگیلویه و بویراحمد، گفت: ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات محصول زحمات حاج قاسم عزیز است.

رئیس ستاد بازسازی عتبات عالیات کهگیلویه و بویراحد با اشاره به مسئولیت سپاه قدس در عمق بخشی نظام اسلامی بیرون از مرزها ، افزود: این مأموریت بر عهده شهید سلیمانی بود رسالتش مقابله با گروهک تروریستی و داعش و استکبار و ایادی دست نشانده در حوزه جنگ سخت نبود در حوزه جنگ نرم و حهاد فرهنگی هم کارهای ماندگاری کردند.

سردار حکمیتان یادآور شد: حاج قاسم سلیمانی وقتی دیدند فضای موجود حرم‌ها در شأن ائمه اطهار نیست با مشورت رهبری ستاد توسعه عتبات عالیات را بصورت مردمی در گستره جهان شکل داد.

وی ادامه داد:همه مسلمانان اهل بیت و فرزندان پیامبر را دوست دارند و بعنوان فیض کامل و نیاز مطلق از آنها بهره می‌گیرند.
این مسئول با اشاره به شکل‌گیری ستاد بازسازی و توسعه عتبات عالیات در استان بیان کرد: یکی از مأموریتهای ستاد خدمات‌دهی مواکب به 20میلیون زایر عتبات است که 120 موکب در استان خدمات ارائه می دهند.

وی مأموریت دوم ستاد را کمک به بازسازی و توسعه عتبات عالیات دانست و گفت: در این راستا پروژه ساخت درب باب المهدی حرمین عسکرین در سامرا به استان ما واگذار شده است.

سردار حکمتیان با بیان اینکه بعضی از استانها پروژه های منحصربفرد انجام می‌دهند گفت: استان ما بخاطر ظرفیت ها تاکنون پروژه‌ای محقق نشده است باب المهدی به استان واگذار شد 80درصد تکمیل شده و طی بازه زمانی کوتاهی تکمیل و راهی عراق و نصب خواهد شد.

وی تأکید کرد: خادمان ستاد فرصتی از زندگی خود را برای خدمت به ائمه اطهار وقف کرده اند توقع این است سهم استان در توسعه و بازسازی عتبات محقق شود. 


این مسئول سهم استان در این هدف را 9 میلیارد تومان برآورد کرد و گفت که از این مبلغ تاکنون 2میلیارد و 60 میلیون تومان یعنی حدود 22 درصد جمع آوری شده است.

وی همکاری بخش صنعت و دیگر حوزه‌ها برای تحقق این سهم را لازم خواند و گفت: هر مسئول به عنوان سرشبکه برای جمع‌آوری کمک‌ها همکاری داشته باشدنگاه ما این است دست همه مردم در سفره اهل بیت باشد بزرگترین کار فرهنگی است.

سردار حکمتیان با اشاره به هیأت امنایی بودن ستاد بازسازی و توسعه عتبات گفت: وقتی بنده در وبینارها و نشست‌ها گزارشی از میزان کمک‌ها اعلام می‌کنم خجالت می‌کشم استانی 100 درصد شیعه که در همه عرصه‌ها پیشتاز است  در جمع آوری کمک به اهل بیت پایین ترین رقم را داشته باشد.


خبرنگار:
امیر امیرپور

ارسال نظر

نام خود را وارد کنید
نظر خود را وارد کنید
ارسال نظر با موفقیت ارسال شد.

نظرات

x