سخنرانی دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان در نماز جمعه بهمئی

ایران 49 /دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان حمایت حقوق زن ایرانی را کشوری مطرح می کند که بیشترین آمار زنان زندانی را دارد.

به گزارش ایران49/از یاسوج دبیر ستاد امر به معروف ونهی از منکر استان حجت السلام پیش قدم بیان کرد:حمایت از حقوق زنان، همیشه از جمله ادعا‌های پر زرق و برق در رسانه‌ها و محافل سیاسی اروپا و آمریکا و ایادی آن‌ها گرگ پیر، انگلیس خبیث بوده است.

ادعای حمایت از حقوق زنان ایرانی را کشوری مطرح کرد که خود بیشترین سهم از آمار جهانی زنان زندانی را داراست و به عنوان بزرگترین ناقض حقوق زنان است و این بسیار مضحک و خنده دار است که ادعای حمایت از حقوق زنان ایرانی را دارند.

انگلیسی که در دوازده ماه منتهی به ماه مارس میلادی، ۱.۶ میلیون اقدام خشونت آمیز علیه دختران و زنان کشورش به ثبت رسانده.

انگلیسی که ۶۶ درصد از جمعیت دختران ۱۶ تا ۱۸ ساله اش در مدرسه و نظام آموزشی کشورش یا خود هدف آزار جنسی قرار گرفته و یا شاهد آزار جنسی بوده اند.

انگلیسی که از هر ۵ زن زندانی در کشورش ۴ نفر سابقه آسیب دیدگی شدید از ناحیه سر را به دلیل خشونت خانگی دارد، یعنی ۸۹ درصد شرکت کنندگان نسبت به تجربه‌ی صدمات مکرر ناشی از خشونت خانگی اذعان کرده‌اند. بر اساس این گزارش، بیش از نیمی از زنان زندانی (۵۴ درصد) بررسی شده در این مطالعات، در کودکی مورد سوءاستفاده جنسی و ۴۶ درصد آن‌ها در بزرگسالی مورد سوءاستفاده جنسی قرار گرفته‌اند.

بعد با کمک اربابان خود به جهت گمراهی اذهان، کمیسیون مقام زن در سازمان ملل، با شعار برابری جنسیتی و پیشرفت زنان تشکیل شد؛ در حالی که در غرب، برابری جنسیتی را به معنای بهره کشی از زن، بیش از توان جسمی او و برابر دانستن قدرت بدنی زن با مرد می‌دانند و فراموش کردند که رسالت اصلی زن، تربیت فرزند و تحکیم خانواده و امن کردن محیط خانه برای زندگی است؛ لذا شعار خانه، ماشینی برای زندگی را سر دادند و به وسیله این شعار، زنان را به بیرون خانه کشانده؛ تا به این بهانه، چرخ اقتصاد صنعتی خود را بچرخانند و به تجارت پرسود خود دست یابند؛ زیرا با کمترین هزینه‌ها و دستمزد‌ها بیشترین کار را از زنان کشیدند؛ لذا با توجه به دستورات سازنده و تعالی بخش اسلام درباره حقوق زنان، غربی‌ها و غرب گرایان داخل کشور که مدعی دفاع از حقوق زنان هستند را توصیه می‌کنم که دیدگاه و اندیشه اسلام ناب محمدی (ص) را در حوزه آیات و سنت‌ها پیرامون مقام و جایگاه زن مطالعه کنند.

بگذارید ما از شعار دفاع از حقوق زنان دم بزنیم که در کتاب آسمانی مان، که سرشار از دستورات زندگی ساز است، دو سوره، یکی به نام یک زن، حضرت مریم (س)، و دیگری هم به نام سوره نساء نام گذاری شده است.

از ۶۶۶۶ آیه، نیز دویست آیه پیرامون زن و جایگاه او سخن می‌گوید.

در سنت نیز پیغام اور شریعت اسلام در فضیلت زن فرمودند؛ «الْمَرْأَةَ رَیْحَانَةٌ؛ زن ریحانه است» و در فضیلت حضرت زهرا (س) فرمودند؛ «فَاطِمَةُ بَضْعَةٌ مِنِّی؛ فاطمه پاره تن من است.»

در نگاه امامین انقلاب، هم زن جایگاه ویژه‌ای دارد؛ چرا که مقام معظم رهبری فرمودند: اسلام طرفدار تکامل است و برای اسلام زن و مرد هیچ فرقی ندارد؛ و همچنین آمار‌های درخشان از حضور و مشارکت زنان در سطوح مختلف اداری و مدیریتی، آموزش عالی و مشاغل مختلف، دلالت از حمایت عملی جمهوری اسلامی ایران از زنان دارد.


خبرنگار:
پریسا جهانگیری

ارسال نظر

نام خود را وارد کنید
نظر خود را وارد کنید
ارسال نظر با موفقیت ارسال شد.

نظرات

x