تبیین آگاهانه و امیدآفرین توفیقات حاصل شده در جامعه کار و تولید و ایجاد شور و نشاط است

ایران ۴۹/ مدیر امور رفاهی اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی کهگیلویه و بویراحمد گفت:آنچه نیروی انسانی را باارزش ترین سرمایه می کند تخصص ، دانش و در کنار آن تعهد و وجدان کاری است .

علی دانشی مدیر امور رفاهی اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کهگیلویه و بویراحمد در گفتگو با خبرنگار ایران ۴۹ دریاسوج با اشاره به برگزاری ۹ دوره آموزشی و کارگاهی برای کارگران و کارفرمایان در یک ماه اخیر اظهار کرد: چهار دوره بصیرت افزایی و یک دوره جهاد تبیین و همچنین چهار کارگاه آموزشی آسیب‌های اجتماعی در راستای فرمایشات مقام معظم رهبری برگزار کردیم.

دانشی هدف از برگزاری این دوره‌ها را تبیین آگاهانه و امیدآفرینی در جامعه کار و تولید و ایجاد شور و نشاط بین کارگران و کارفرمایان دانست و گفت: در این بین هم نباید از آسیب‌های اجتماعی که با واسطه‌های گوناگون از جمله فضای مجازی با کارگران دست و پنجه نرم می‌کرد غافل می‌شدیم.

مدیر امور رفاهی اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد نهایتاً کارگاه آموزشی آسیب‌های اجتماعی را در دستور کار قرار دادیم و ۴ کارگاه آموزشی آسیب‌های اجتماعی را توانستیم در خود محل کار آنها برگزار کنیم که با استقبال بسیار خوبی مواجه شد.

علی دانشی با اشاره به اینکه، برگزاری این دوره‌ها و کارگاه‌های آموزشی در خود محل شرکت‌ها و یا کارخانه‌هایی که هم فضا و هم امکانات لازم را برای برگزاری این دوره‌ها داشتند اظهار داشت: افراد شرکت کننده در هر دوره‌ بیش از ۳۵ نفر بود.

وی بیان کرد: امروزه دشمن در پی ایجاد فضای یأس و ناامیدی در جامعه است و به همین دلیل تزریق امید به جامعه علی الخصوص قشر کارگر بسیار اهمیت دارد که با برگزاری این دوره‌ها و پاسخگویی به شبهات در حوزه کاری، اعتقادی و دینی خود به پایان رسید.

مدیر امور رفاهی اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی کهگیلویه و بویراحمد در بخش دیگری از صحبت‌های خود، سرمایه نیروی انسانی در هرجامعه را با ارزش ترین سرمایه خواند و گفت: آنچه نیروی انسانی را باارزش ترین سرمایه می کند تخصص ودانش و در کنار آن تعهد و وجدان کاری است . 

دانشی به اهمیت کار و امرار معاش برای هر فرد و به تبع آن برای یک خانواده اشاره کرد و گفت کرد : کار کردن افراد از چنان ارزشی برخوردار است که پیامبر اکرم (ص) آن را برابر جهاد در راه خدا می داند . 

وی با بیان اینکه فرهنگ کار به عنوان شیوه زندگی نقش بنیادی و زیر بنایی در ارتقای سطح پویایی یک جامعه دارد ، افزود: بررسی ها نشان داده فرهنگ کار در ایران در مقایسه با جوامع پیشرفته کمتر می باشد و لازم است که فرهنگ کار بیشتر نهادینه شود و کار به عنوان یک ارزش تلقی شود . 

دانشی عومل موثر بر ارتقای فرهنگ کار را ، برشمرد و گفت: نقش نخبگان در ارتقاء فرهنگ کار ، محیط کار مطلوب، نقش تشکل‌های صنفی در ارتقاء فرهنگ کار و در آخر نقش مدیریت و خود انگیزه فردی می‌توانند بسیار نقش آفرین باشد.

 


خبرنگار:
امیر امیرپور

ارسال نظر

نام خود را وارد کنید
نظر خود را وارد کنید
ارسال نظر با موفقیت ارسال شد.

نظرات

x