امید صالحی در گفتوگو با ایران۴۹ یاسوج، اظهار داشت: واقعیت امر خوش نشینی ساکنان شهرها از مهمترین دلایل کم آبی در برخی روستاهای کهگیلویه و بویراحمد بوده به گونهای که طرف در روستا خانه باغی احداث کرده و در محدوده آن به طور مثال 50 تا 100 درخت غرس کرده و با آب شرب موجود در شبکه، آنها را آبیاری میکند.
وی با تاکید بر اینکه مقابله با این پدیده به جد در دستور کار بوده و بدون مصلحتاندیشی و اغماض برخورد خواهیم کرد، افزود: شناسایی و معرفی به دستگاه قضایی در انتظار این متخلفان خواهد بود و در این زمینه تاکنون برخوردهای صورت گرفته که بنا به دلایلی فعلا اطلاع رسانی نمیشود.
صالحی با تاکید بر اینکه یکی از دلایل افزایش مصرف آب در این استان قشر مرفهنشین هستند که برای خوشنشینی خانه باغ در روستا احداث کردهاند و با آب شرب درختان را آبیاری میکنند، عنوان کرد: واقعیت امر در برخی از مواقع از دادن آمار از جمله افزایش مصرف و پرتی آب معذور هستیم.
مدیرعامل آب و فاضلاب کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: 184 روستای استان در گذشته مشکل آب شرب داشتند که با کمک بسیج سازندگی مشکل 77 روستا رفع شده و 45 روستای دیگر نیز در دست اقدام است و امیدوارم در کمترین زمان ممکن نیز تعیین تکلیف شوند.
صالحی از انعقاد تفاهم نامه دو هزار میلیارد تومانی با قرارگاه امام حسن مجتبی(ع) برای آبرسانی به 600 روستای استان خبر داد و گفت: این پروژهها در قالب تامین، اصلاح شبکه، انتقال، توزیع و افزایش مخزن ذخیره آب خواهد بود.
وی با اشاره به اینکه 30 تا 35 درصد شبکه آب مناطق شهری و روستایی استان فرسوده است، خاطرنشان کرد: در سفر اول رئیس جمهوری و برخی از اعضای هیئت دولت 220 میلیارد تومان برای اصلاح شبکه آب شرب یاسوج اختصاص یافت که تاکنون 53 میلیارد تومان آن تخصیص یافته و با این اعتبار نزدیک به 30 کیلومتر اصلاح و توسعه شبکه انجام شده است.
صالحی این را هم گفت که ایجاد مخازن جدید، تکمیل مخزن 5 هزار متر مکعبی مادوان و آغاز به کار روند ایجاد مخزن 20 هزار مترمکعبی نیز اجرایی شده است