انتخابات واقعی زمانی است که همه مردم واقعیت‌ها را بشنوند/علم مبازه بافساد همیشه دردستان آقای جلیلی

ایران 49/رئیس ستاد مرکزی جلیلی در کهگیلویه و بویراحمد گفت: آقای جلیلی همیشه علم مبارزه با فساد در دست داشته است و بعضی‌ها نمی‌خواهند مردم صدای جلیلی را بشنوند.

به گزارش ایران49/از ياسوج:حجت‌الاسلام سید ابراهیم افتخاری رئیس ستاد انتخاباتی دکتر جلیلی در استان کهگیلویه و بویراحمد در نشست خبری با خبرنگاران گفت: مردم باید با شناخت رأی دهند هر جایی که مردم کاندیدا را بهتر بشناسند برنامه‌هایش را بهتر بدانند و شخصیتش را، آن هدفی که دنبالش است را بدانند متناسب با نیازهایشان و در راستای حل مشکلات افراد را انتخاب می‌کنند.

وی بیان کرد: شما خبرنگاران هم رسالت سنگینی دارید اولین نکته صداقت در خبررسانی که از شما خبرنگاران انتظار می‌رود، از همه شما عاجزانه تقاضا دارم که مثل گذشته سعی کنید که در یک فضای آرام و منطقی عمق مشکلات مردم را بیان کنید، تلاش کنید که مردم شناخت دقیق، خوب و کاملی از کاندیداها داشته باشند و با شناخت رأی دهند.

رئیس ستاد جلیلی بیان داشت: در هر جامعه‌ای که این فضا شکل بگیرد مردم می‌توانند تشخیص دهند، مردم آگاه همیشه خوب تشخیص دادند جاهایی که می‌بینیم اتفاقاتی می‌افتد، مثل ۸ سال دولت آقای روحانی از ۹۲ تا ۱۴٠٠ آیا مردم مقصر بوده‌اند؟ مردم مطالبات واقعی‌شان را می‌خواستند اما دوگانه کاذبی را درست کردند، یادتان هست آقای روحانی کلیدی بلند کرد و گفت این کلید حل مشکلات مردم است، چرخه سانتریفیوژ باید بچرخد، چرخ اقتصاد باید بچرخد، آن‌ها بلد نیستند ما بلد هستیم، گفتند این‌ها گروهبان هستند ما ژنرال هستیم و می‌دانیم چه‌کار می‌کنیم، اما آن کلید نه‌تنها درهای قفل را باز نکرد بلکه بقیه‌ی درهای باز را هم قفل کرد، آن‌ها آمدن مسائلی را ایجاد کردند که حتی آن تحریم‌هایی را که دور می‌زدیم را به دشمن نشان دادند موتور هواپیما را که خراب می‌شد تحریم بودیم یک‌راه‌هایی بود و با روش‌هایی تحریم را دور می‌زدیم اما بعضی معاهده‌های بین‌المللی را تصویب کردند و تمام راه‌های دور زدن تحریم هم‌بسته شد.

افتخاری افزود: فروش نفت ما نزدیک ۲ میلیون بشکه بود که در سال ۹۲ وقتی آقای روحانی آمد خیلی اتفاقات افتاد برجام را تأیید کردند، سانتریفیوژها را گفتند لازم نیست در قلب رآکتور اراک بتن ریختند آخرش چه شد؟ آخرش فروش نفت ما رسید به ۱۰ درصد نزدیک ۳۰۰ هزار بشکه، گفتند برجام باید بیاید تا همه مشکلات مردم حل شود تا مشکل آب خوردن ما هم حل شود، اما چه اتفاقی افتاد دلار ۳ هزار تومانی ۱۰ برابر شد، مشکلات حل که نشد بدتر هم شدند، گفتند که ما باید با کدخدا ببندیم، برجام را رفتند خیلی از امتیازات را هم فراتر از تعهدات دادند مشکلات حل نشد، فروش نفت بیشتر نشد، دلار ارزان‌تر نشد.

وی ادامه داد: انتخابات واقعی زمانی است که همه مردم حرف‌ها را، واقعیت‌ها را بشنوند، اینجاست که آقای روحانی می‌گفت من عزت را به پاسپورت ایرانی بازخواهم گرداند، وزیر خارجه آقای ظریف که زبان دنیا را می‌گفت می‌دانم و بقیه را مسخره می‌کرد چه‌کار کردند با مردم و چه جور مردم را ترساندند گفتند، شما می‌خواهید با دنیا مذاکره کنید شما زبان مردم خودتان را هم بلد نیستید زبان مردم دنیا رو بلدید؛ شما که زبان مردم دنیا را بلد بودید تمام دنیا را خلاصه کردید در اروپا و آمریکا و فکر می‌کردید همه‌ چیز باید بدهید فقط به اروپا و امریکا ارتباط برقرار می‌کنیم.

وی تأکید کرد: چرا آقای ظریف به وزیر خارجه در زمان وزارتش در یک کشور اروپایی بنزین به هواپیما ندادند، آیا این عزت بود؟ عزت به پاسپورت ما که برنگرداند هیچ، عزت را از مسئولین جمهوری اسلامی هم گرفتند.

وی اظهار داشت: ما با عملکرد آقای ظریف مشکل‌داریم ۸ سال وزیر خارجه هر چه مدنظرشان بود را اجرا کردند و خلاف بعضی از مصالح ملی خط قرمزها را هم عبور کردند گفتیم اشکال ندارد خط قرمز عبور می‌کنید ولی به مردم خدمت کنید چه اتفاقی افتاد؟ در شهریور ۱۴۰۰ وقتی آقای رئیسی بعد از حکم تحلیف در مجلس رسماً رئیس‌جمهور شد و رفت و هیئت دولت جلسه تشکیل داد که تازه باید وزرا را معرفی می‌کرد که یکی ۲ ماه معمولاً رئیس‌جمهوری جدید با وزرای دولت قبلی کار می‌کند اولین نگرانی وزرا و دولت‌مردان آقای روحانی متوجه بودند گفتند که ما حقوق شهریور را نداریم.

وی گفت: جلیلی در همین روستاهای منطقه محروم ما در زیلایی، در روستاهای بهمئی، در روستاهای لنده حضور پیدا کرده است با همین جوان‌های حزب‌اللهی که می‌بینید پای‌ کار هستند، جلیلی روستاها را دیده، مشکلات را پیدا کرده تا راه‌حلی پیدا شود اما از آقای پزشکیان که می‌پرسند می‌گوید که از کارشناس باید بپرسید.

وی افزود: جلیلی برنامه دارد امروز ما آقای جلیلی را نماد تحول‌خواهی می‌دانیم، تحول‌خواه در دولت‌داری، رئیس‌جمهور باید نظریه‌ دولت داشته باشد نظریه دولت یعنی چه؟ یعنی رابطه دولت و بازار، رابطه‌ای مواجهه دولت با مسئله فرهنگ، سیاست داخلی، سیاست خارجی و اقتصاد این‌ها را باید بداند و برایشان طرح و ایده داشته باشد که جلیلی دارد و خودش هم کارشناس ارشد بوده و با جزئیات حوزه‌های حکمرانی آشناست.

وی اظهار داشت: آن‌ها دوباره می‌خواهند دوگانگی ایجاد کنند، می‌خواهند یک دوگانه کاذبی ایجاد کنند می‌گویند که نگذارید طالبان سرکار بیاید، به جریان انقلاب آقای جلیلی و آقای قالیباف بیش از ۵۰ درصد مردم رأی دادند شما بیش از ۵۰ درصد رأی‌دهندگان را طالبان حساب می‌کنید؟ این همان تفکر و نگاهی است که عرض کردم، هلهله‌هایی که نمی‌خواهند دیدگاه آقای جلیلی راجع به روستا، اقتصاد، راجع به یارانه پنهان، حل مشکلات مردم منتشر شود و مردم بفهمند و نسخه‌ شفابخش دردهای مملکت به گوششان بخورد سر و صدا می‌کنند، این‌ها با این سروصداها دوگانه‌ی کاذب ایجاد می‌کنند.

وی گفت: آقای جلیلی علم مبارزه با فساد برداشته است برای همین بلندگوهای چپ و راست صدایشان درمی‌آید و برای همین می‌خواهند دوگانگی کاذب ایجاد کنند مثل سال ۹۶ مردم فرصت شناخت آقای جلیلی را پیدا نکنند.


خبرنگار:
پریسا جهانگیری

ارسال نظر

نام خود را وارد کنید
نظر خود را وارد کنید
ارسال نظر با موفقیت ارسال شد.

نظرات

x