به گزارش ایران 49/از یاسوج:هدایت عظیمی فر" با تشریح چالش های اورژانس اجتماعی اظهار کرد: به غیر از مرکز یاسوج، هیچکدام از اورژانس های اجتماعی استان چارت تشکیلاتی ندارند حتی کسانی که در این مراکز مشغول بودند و ایثارگر بودند با تبدیل وضعیت از این مراکز جابجا شدند.
عظیمی فر، ناکافی بودن نیروی انسانی متخصص را چالش دیگر این مراکز خدمات دهی دانست و گفت: کارکنان اورژانس اجتماعی استان به صورت خرید خدمت،شرکتی و دستمزدهای ناکافی آنها باعث تزلزل در انگیزه خدمت آنها می شود.
وی افزود: اعتبارات و زیرساخت های اورژانس اجتماعی همانند خودرو، ساختمان و تجهیزات لازم، بسیار ضعیف و پاسخگوی نیاز های این مراکز نیستند.
معاون اجتماعی بهزیستی با اشاره به تخصیص اعتبارات ناکافی گفت: در زمینه ساماندهی آسیب دیدگان روش حجمی محاسبه هزینه های اورژانس اجتماعی غیر تخصصی و پاسخگویی نیازها و خدمات اثرگذار نخواهد بود و در عین حال از اعتبارات استانی هم محروم هستیم و تاکنون در این راستا هیچ اعتبار استانی تخصیص داده نشد.
عدم شناخت برخی از قاضی ها از مقررات اورژانس اجتماعی چالش مهم دیگر این مراکز است
عظمیی فر، عدم شناخت قضات و مراجع قهریه از فعالیت ها و قوانین و مقررات اورژانس اجتماعی را از چالش مهم این مراکز خدمات دهی دانست و توضیح داد: بیمار روانی که بی ارتباط با اورژانس اجتماعی است، قاضی دستور پذیرش آن را در این مراکز صادر می کند از طرفی نگهداری بیماری روانی جان دیگر آسیب دیدگان در اورژانس اجتماعی را به خطر می اندازد.
وی با اشاره به تعداد اورژانس اجتماعی در استان گفت: در حال حاضر پنج اورژانس اجتماعی در شهرستان های "بویراحمد"، "دنا"، "کهگیلویه"، "گچساران" و "بهمئی"در حال فعالیت هستند.