به گزارش ایران۴۹، سید علی معتمدیپور در ستاد برداشت محصولات زراعی با بیان این که برداشت گندم از ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۲ در استان از شهرستان بهمئی آغاز میشود بر لزوم برنامه ریزی مناسب به منظور بکارگیری امکانات مورد نیاز برای برداشت به موقع تاکید کرد.
معتمدیپور با اشاره به فعالسازی مراکز خرید از آمادگی و تجهیز کامل ۹ مرکز خرید گندم و ۲ مرکز خرید کلزا در استان خبر داد.
وی اظهار داشت: در گام اول باید همه کمباینهای موجود در استان پای کار باشند و در گام دوم از کمباینهای استانهای مجاور نیز استفاده شده و درباره مدیریت و نگهداری آن ها تا پایان فصل برداشت، پلاک گذاری، تامین سوخت و هزینه حمل و همچنین ابلاغ نرخ برداشت، برنامه ریزی مناسب و به موقع صورت گیرد.
متولی بخش کشاورزی استان از افتخارات استان در حوزه کشاورزی گفت و افزود: کهگیلویه و بویراحمد در توزیع کود شیمیایی رتبه سوم، در کشت قراردادی رتبه اول و در طرح جهش تولید در دیمزارها رتبه سوم را به خود اختصاص داده است.
وی در ادامه از همکاری های ستاد اجرایی فرمان امام (ره) در پیشبرد اهداف طرح جهش تولید در دیمزارها با این سازمان قدردانی کرد.
فرمانده قرارگاه امنیت غذایی استان کهگیلویه و بویراحمد ابراز امیدواری کرد با توجه به میزان بارندگیها نسبت به میانگین بلند مدت و پراکندگی این بارشها، شاهد افزایش میزان برداشت غلات در دیمزارهای استان باشیم.
معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی استان نیز در این جلسه گفت: ۹۱ هزار هکتار از اراضی کشاورزی استان امسال به کشت گندم اختصاص یافته است که از این مقدار ۷۰ هزار هکتار دیم و مابقی بصورت آبی بوده و سطح زیر کشت جو نیز ۲۸ هزار هکتار است.
داریوش حصار میزان کشت کلزا را ۵۰۰ هکتار عنوان کرد و پیشبینی کرد: ۷۵۰ تن برداشت از این محصول انجام گیرد.
وی با اعلام میزان بارندگی ۶۷۷ میلیمتری در سال گذشته تا امروز اظهار داشت: پیشبینی میشود برداشت خوبی از مزارع غلات در سطح استان انجام گیرد.
در ستاد برداشت محصولات زراعی مسئولانی از حوزه اقتصادی استانداری، شرکت پخش فراوردههای نفتی و پلیس حضور داشتند.