ایران۴۹/سیدعلی احمدزاده در شورای برنامه ریزی و توسعه استان اظهار داست: در تدوین برش استانی این سند باید پیش نویس سیاست ها و برنامه ها ارائه شود که در هفت فصل و ۲۶ بند می باشد.
استاندار کهگیلویه وبویراحمد تصریح کرد: سیاست های کلی و برنامه های سند توسعه هفتم کشور توسط مقام معظم رهبری ابلاغ شده است که توسعه اقتصادی همراه با عدالت از محورهای شاخص آن می باشد.
استاندار ابراز داشت: برش استانی سند راهبردی پنج ساله مبتنی بر پنج سند بالادستی تکلیف و وظایف هر دستگاه اجرایی در آن مشخص شده است.
دکتر احمدزاده تصریح کرد: پیشرفت اقتصادی با اولویت عدالت با رشد هشت درصدی، ثبات قیمت و تک رقمی کردن تورم، واقعی کردن منابع و مدیریت مصرف، تعیین تکلیف پروژه های عمرانی با مشارکت بخش خصوصی، شفاف سازی درآمدهای نفت، ایجاد تحول در نظام مالیاتی، استقرار نظام جامع اجتماعی، تامین امنیت غذایی، افزایش حداکثر نفت و گاز در میادین مشترک، اجرای چند طرح بزرگ، ارتقای نظام سلامت، تحکیم بنیان خانواده و فرهنگ اسلامی- ایرانی، اثربحشی رسانه ای و کاهش آسیب های اجتماعی برخی از برنامه ها و سیاست های سند توسعه هفتم است.
استاندار کهگیلویه وبویراحمد در این نشست به همه مدیران دستگاه های اجرایی تاکید کرد: استان برخوردار از منابع نفت و گاز است اما با توجه به اینکه حق و حقوق استان از این ۲ منابع سرشار خدادادی پرداخت نشده است تلاش کنیم تا این خواسته در برنامه توسعه پنج ساله هفتم گنجانده شود و محقق گردد.
دکتر احمدزاده به مسئله جمعیت، کاهش فرزند آوری و رشد نزولی جمعیت به عنوان یک بحران اشاره و تاکید کرد: در هر برنامه ای کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت این مسئله از اولویت های اساسی و حیاتی است و باید همه جانبه مورد توجه، حمایت و تاکید باشد.
استاندار کهگیلویه وبویراحمد همچنین پس از ارائه گزارش ادارهکل راهداری در خصوص آسفالت راههای روستایی گفت: ۲۲ روستا در سیلاب و کلوار، ۲۰ روستا در مارگون منطقه تاکسیسه و مورزرد در چند ماه از سال به دلیل بارش برف و باران قطع است در پیچاب باشت، ممبی به طرف پهنوک و دیشموک و چاروسا هم همین وضع است.
احمدزاده بیان کرد: با توجه به این شرایط راهداری برای هر کدام از این مناطق یک دستگاه لودر مستقر کند و تا زمانی که اعتبارات تخصیص یابد و راههای روستایی احداث شود پس از هر بارش که راههای ارتباطی مردم قطع میشود نسبت به بازگشایی اقدام کند.
استاندار کهگیلویه وبویراحمد گفت: در روستای دورافتادهای در منطقه باشت ۳۰ خانوار زندگی میکنند و تا زمانی که جاده این روستا احداث شود راهداری اقدام به نصب پل کند تا مردم برای عبور از رودخانه و ارتباط با شهر دچار سختی و دردسر نشود.
وی در ادامه خطاب به مدیرکل راهداری کهگیلویه و بویراحمد گفت: سرعت کار در پروژههای حوزه راهداری پایین است و مردم از وضعیت روشنایی تونلها رضایتی ندارد، جادههای روستایی مرتب مسدود و امکانات راهداری برای بازگشایی این جادهها مناسب نیست.
احمدزاده از وضعیت پروژههای راهداری در استان ابراز نارضایتی کرد و گفت: تیم حوزه راهداری کارآمد نیست، پروژهها فعال هستند اما پیشرفت قابل قبولی ندارند و هر چه سریعتر این وضع تغییر کند چرا که راهها با جان مردم سر و کار دارند.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: نارضایتیم از پروژههای حوزه راهداری را به اطلاع آقای امانی رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای کشور رساندهام.
احمدزاده با بیان اینکه استان در حوزه راه روستایی مشکل جدی دارد افزود: اولویت استان راه روستایی و آب آشامیدنی است و امیدوارم بتوانیم شاهد تغییرات جدی و اساسی در سطح استان باشیم.