پیش‌بینی تامین گوشت مرغ گچساران در نوروز/ انجام ۱۹۸ هزار قطعه جوجه‌ریزی در مرغداری‌ها

ایران49/مدیر جهاد کشاورزی گچساران گفت: برای تأمین ۳۳۰ تن گوشت سفید ایام‌ نوروز ۱۹۸ هزار قطعه جوجه‌ریزی در مرغداری های این شهرستان‌انجام شد.

لیلا عطازاده در گفت‌وگو با خبرنگار ایران49/ در گچساران اظهار کرد: متوسط مصرف مرغ گرم در این شهرستان 10 الی 12 تن در روز است.

وی بیان کرد: در گچساران 29 واحد مرغداری با ظرفیت ۵۸۰ هزار قطعه جوجه ریزی در هر دوره وجود دارد که از این تعداد ۲۲ واحد فعال و نیمه فعال و ۷ واحد نیز غیر فعال هستند.

مدیر جهاد کشاورزی گچساران با اشاره به اینکه در ۳ تا ۴ دوره از سال جوجه ریزی در فصول مختلف توسط این واحد ها انجام می شود، تصریح کرد: از ابتدای سال تا کنون حدود ۱ میلیون و ۶۵۲ هزار قطعه جوجه ریزی در مرغداری های این شهرستان انجام شده است.

عطازاده عنوان کرد: امسال قریب به ۲ هزار و ۷۰۰ تن گوشت سفید در مرغداری های گچساران تولید شد.

 وی گفت: در راستای تامین ۳۳۰ تن گوشت سفید ایام نوروز ۱۹۸ هزار قطعه جوجه ریزی در مرغداری های گچساران انجام شده است.

 مدیر جهاد کشاورزی گچساران خاطرنشان کرد: بیش از ۵ هزار و ۵۰۰ تن انواع نهاده‌های دامی و خوراک دام آماده در سال جاری بین دامداران این شهرستان توزیع شده است.

 عطازاده بیان کرد: ماهانه بیش از یک هزار و ۲۰۰ نفر از دامداران شهرستان تقاضای دریافت انواع نهاده های دامی اعم از جو، ذرت، سبوس کنجاله سویا و خوراک دام آماده جهت مصرف دام های سبک و سنگین خود را دارند.

انتهای پیام/


خبرنگار:
طیبه سادات سعادتی نیک

ارسال نظر

نام خود را وارد کنید
نظر خود را وارد کنید
ارسال نظر با موفقیت ارسال شد.

نظرات

x