به گزارش ایران49/از یاسوج:پرونده برداشت گل محمدی در سطح ۳۰ هزار هکتاری کشور با برداشت گل از گلستانهای کهگیلویه و بویراحمد بسته میشود.
مدیر باغبانی جهاد کشاورزی استان گفت: در هر هکتار گل محمدی ۴ تن و ۷۵۰ سی سی اسانس گل محمدی تولید می شود.
محمدپور با اشاره به اینکه تولید یک لیتر اسانس گل محمدی نیازمند استفاده از چهار تن گلبرگ است، افزود: قرار است تا پایان امسال سطح زیر کشت این محصول به ۱۷۰ هکتار و تا پایان برنامه هفتم توسعه به ۸۰۰ هکتار افزایش یابد.
وی اضافه کرد: این گل خواص دارویی شامل برطرف کردن سرفههای مزمن، درمان دردهای شکمی و مشکلات گوارشی، رفع افسردگی و اضطراب دارد.