دستاوردهای سفر رئیس هواشناسی کشور به کهگیلویه و بویراحمد/از پیشنهاد یک مرکز مهم آموزشی در یاسوج تا پی‌گیری یک مشکل قدیمی در گچساران

ایران49/مدیرکل هواشناسی کهگیلویه و بویراحمد دستاوردهای سفر رئیس سازمان هواشناسی کشور به این استان را تشریح کرد

به گزارش ایران۴۹/ از یاسوج هواشناسی از مقوله‌های مهم در زندگی فردی و اجتماعی بوده که امروزه بیشتر برنامه‌ها در حوزه‌های مختلف اقتصادی و اجتماعی بر اساس داده‌های هواشناسی تنظیم و برنامه‌ریزی می‌شود.

در ایام نوروز امسال و در روز هواشناسی معاون وزیر و رئیس سازمان هواشناسی کشور سفری به استان کهگیلویه و بویراحمد کرد که این سفر دستاوردهای خوبی برای استان داشت.

در همین خصوص رضا کاکاوند مدیرکل هواشناسی استان کهگیلویه و بویراحمد در گفت‌وگوی مشترک با خبرگزاری فارس و ایران۴۹  در یاسوج در خصوص سفر دکتر سحر تاجبخش معاون وزیر راه و شهرسازی و رئیس سازمان هواشناسی کشور گفت: این سفر در روز جهانی هواشناسی به استان کهگیلویه و بویراحمد صورت گرفت و تصمیمات خوبی برای استان گرفته شد. 

وی با اشاره به برنامه‌هایی که در طول سفر رئیس سازمان هواشناسی به استان تدارک دیده شده بود خاطرنشان کرد: یکی از برنامه‌های مهم دیدار چهره به چهره رئیس سازمان هواشناسی کشور با همکاران ما در ایستگاه‌های مختلف استان بود و همچنین برنامه مهم دیگر نشست با استاندار کهگیلویه و بویراحمد بود که در آن تصمیمات خوبی برای هواشناسی استان گرفته شد.

این مسئول در ادامه گفت: رئیس سازمان هواشناسی کشور در بدو ورود به استان و شهر یاسوج هدف از این سفر را بازدید از ایستگاه‌های هواشناسی و بررسی و رفع مشکلات آنها در زمینه‌های مختلف از جمله در حوزه فنی و مهم‌تر از همه شنیدن مشکلات همکاران خود در استان دانست.

وی با بیان اینکه یکی از برنامه‌های سفر، حضور در ایستگاه فرودگاه یاسوج بود گفت: در این بازدید که مدیرکل فرودگاه‌های استان نیز حضور داشت مشکلات این ایستگاه از جهت شرایط اتاق دیده‌بانی و مسائل فنی مورد بازدید و بررسی قرار گرفت.

کاکاوند افزود: در طی این سفر از همه ایستگاه‌های هواشناسی استان بازدید به عمل آمد و ارتباط چهره به چهره با همه کارکنان برقرار شد رئیس سازمان هواشناسی کشور مشکلات همه همکاران ما را مطلع گردید همچنین پایبندی و اجرای برنامه‌ها و اولویت‌های کاری هواشناسی را در طول سال جاری مورد تاکید قرار داد.

وی با بیا اینکه یکی از برنامه‌های خوب سفر رئیس سازمان هواشناسی کشور به استان کهگیلویه و بویراحمد دیدار با استاندار بود، گفت: در این نشست طرح ها و برنامه های هواشناسی به صورت ریز به ریز مورد بررسی قرار گرفت که از مهمترین موضوعات تکمیل پروژه هواشناسی باشت همچنین راه اندازی ایستگاه‌ها در لنده و مارگون بود و رفع مشکلات زیرساختی و مهیا کردن زیرساخت‌های مورد نیاز آنها توسط استان با کمک سازمان هواشناسی کشور مورد تاکید قرار گرفت.

کاکاوند گفت: یکی دیگر از درخواست های ما در دیدار رئیس سازمان هواشناسی کشور با استاندار ایجاد ایستگاه گرد و غبار در بهمئی و گچساران بود که مورد توجه استاندار قرار گرفت.

وی افزود: در این نشست بر رفع مشکلات زیرساختی و فنی و توسعه ایستگاه‌ها و تعمیر تجهیزات هواشناسی و پشتیبانی سازمان برنامه و بودجه استان برای رفع مشکلات مورد تاکید قرار گرفت.

این مسئول افزود: از جمله موارد مورد تاکید دیگر در نشست خانم دکتر تاجبخش با استاندار کهگیلویه و بویراحمد تاکید مدیرکل هواشناسی استان و درخواست از استاندار برای تاسیس ایستگاه گرد و غبار در بهمئی و گچساران و همچنین ایجاد مانیتورینگ پیش‌بینی و هشدار سریع در هواشناسی مرکز استان بود.

وی گفت: از دیگر درخواست های ما در این نشست حفظ وضعیت زمین ایستگاه گرد و غبار دولت آباد در شهر یاسوج و طرح پیشنهادی ما در همین خصوص ایجاد مرکز آموزش علوم جوی جنوب کشور در این زمین است که آن نیز مورد توجه استاندار قرار گرفت و حمایت خود را در حفظ موقعیت زمین اعلام کردند.

مدیرکل هواشناسی کهگیلویه و بویراحمد از درخواست‌های هواشناسی استان که مورد توجه در این نشست قرار گرفت را توجه هر چه بیشتر به ایستگاه هواشناسی امامزاده جعفر به عنوان تنها ایستگاه هواشناسی کشاورزی استان عنوان کرد.

وی گفت: با توجه به اینکه این ایستگاه در مرکز تحقیقات کشاورزی امامزاده جعفر قرار گرفته از عمده ترین مشکلات آن نداشتن ساختمان اداری است و درخواست خانم تاجبخش و هواشناسی استان رفع این مشکل و ایجاد ساختمان اداری بود.

 کاکاوند افزود: در طی سفر رئیس سازمان دو بار به صورت مستقیم با صدا و سیمای استان کهگیلویه و بویراحمد ارتباط برقرار کردند و همچنین مصاحبه خبری با شبکه یک شبکه و ۶ داشتند که برنامه های هواشناسی در این نشست تشریح شد و آخرین پیش بینی های هواشناسی را در اختیار عموم قرار دادند.

وی گفت: از دغدغه های دیگر هواشناسی بحث جابجایی ایستگاه فرودگاهی گچساران به داخل فرودگاه است چرا که در حال حاضر در خارج از فرودگاه قرار داشته و از لحاظ استانداردهای هواشناسی لازم است که این کار سریعتر انجام شود تا شاخص های لازم را برای دیده‌بانی ایستگاه هواشناسی فرودگاهی داشته باشد.

کاکاوند افزود: متاسفانه اکنون به دلیل قرار نگرفتن ایستگاه در داخل فرودگاه این شاخص‌ها را نداشته و باید جابجایی آن در دستور کار قرار گیرد.

مدیرکل هواشناسی کهگیلویه و بویراحمد در همین خصوص گفت: باید جوابگوی هرگونه حادثه‌ ناشی از پدیده‌های جوی باشند که متأسفانه سال‌های سال این مهم توسط فرودگاه و مسئولان شهرستان مورد توجه قرار نگرفته است.

 

انتهای پیام


خبرنگار:
امیر امیرپور

ارسال نظر

نام خود را وارد کنید
نظر خود را وارد کنید
ارسال نظر با موفقیت ارسال شد.

نظرات

x