به گزارش ایران49/از ياسوج:کهگیلویه و بویراحمد استانی زرخیز است که شوربختانه به دلیل برخی بی تدبیری ها سال ها نام محرومیت را با خود یدک می کشد و با وجود دارا بودن افزون بر۴۰درصد گونه های گیاهی و دارویی کشور، بیش از ۱۰درصد روان آبهای ایران، پوشیده از انبوه جنگل های بلوط ، روییدن گیاه دارویی در آن به اندازه ۶۰ کشور دنیا، کریدور شامل به جنوب کشور بودن، داشتن ۲۸۰ تفرجگاه طبیعی، ۲هزار و ۶۰۰ اثر تاریخی، ۷۵۰ اثر ثبت شده در فهرست آثار ملی، تولید ۲۵ درصد نفت ایران در این استان و دیگر مواهب خدادادی همچنان تعداد افراد بیکار در آن بالاست.
کهگیلویه بویراحمد استانی بوده که همواره نرخ بیکاری در آن سوژه رسانه ها بوده و طی یک دهه گذشته میزان نرخ بیکاری در این استان به طورمیانگین از ۱۴ تا ۱۷ درصد در نوسان بوده است اما در دولت سیزدهم این نرخ روند کاهشی را تجربه کرده است.
ضعف زیرساختهای ارتباطی، توزیع نامتوازن جمعیت و افزایش روزانه جمعیت در شهرهای استان به ویژه یاسوج، بالا بودن مصارف نسبت به منابع بانکی، نبود سرمایهگذاری شرکتهای مادر تخصصی در استان و غیرفعال بودن واحدهای صنعتی از چالشهای پیشرو برای رشد اقتصادی کهگیلویه و بویراحمد بشمار می رود.
حدود چند سالی است که میزان تعهد اشتغال هر استان در سامانه رصد مشخص و بررسی می شود و هر سال آمارهایی از ایجاد ۱۰ هزار شغل تا ۱۲ هزار شغل ارائه می شود اما آیا این آمارها برای مردم ملموس است و اقناع شده اند.
پرواضح است که این استان فاقد کارخانه های بزرگ و صنعتی است و تعداد بیکاران استان هم فراوان و برای یافتن شغل به استان های همجوار پناه برده اند.
است که هزار نفر دیگر را ما هم علاوه بر تعهد مان عملیاتی کرده ایم.
عسکری ابراز کرد: عملکرد بانکها در جز سه در استان بانک کشاورزی ۸۷ درصد، بانک سپه ۶۷ درصد، اقتصاد نوین ۷ درصد، بانو مهر ایران یک درصد عمل کرده است.
وی از نبود مدیران بانک ها در جلسه ابراز نگرانی کرد و افزود: خواندنی که مخاطب اصلی نباشد فایده ندارد.
به گزارش ایران۴۹، بر اساس آمارهای ارایه شده نرخ بیکاری استان کهگیلویه و بویراحمد در تابستان ۱۴۰۲ برابر با ۷.۷ درصد بوده است که نسبت به تابستان ۱۴۰۱ (۸.۷ درصد)، کاهش یافته است. این کاهش نشان میدهد که در یک سال اخیر، میزان بیکاری در این استان کمتر شده است.